عنایت: فدراسیون با هتاکان به داوری قاطع تر برخورد کند


اولین نشست کمیته داوران فدراسیون فوتبال امروز صبح با حضور علی کفاشیان و مسعود عنایت در دفتر فدراسیون برگزار شد. به گزارش روز یکشنبه گروه ورزشی ایسکانیوز، در این جلسه رئیس کمیته داوران ضمن تشکر از رئیس فدراسیون با ارائه کارنامه عملکرد کمیته داوران در سال ۸۸ ، آرزو کرد که سال ۸۹ سال بهتری برای داوران باشد از فدراسیون فوتبال خواست: فدراسیون فوتبال و کمیته انضباطی قاطع تر با اهانت کنندگان و هتاکان به داوران برخورد کند چون کمیته داوران به تنهایی نمی تواند در این باره کار فرهنگی کند و این کار همانطور که رئیس فدراسیون گفته است یک کار جمعی و تیمی با کمیته های فرهنگی، انضباطی، مسابقات و سازمان لیگ و همچنین کمیته بانوان است که براساس دستورالعمل جدید و موردنظر رئیس فدراسیون تنظیم خواهد شد و به زودی به هیات رئیسه ارائه خواهد شد.
عنایت در ادامه اظهار داشت: این مسئله باید در فوتبال ایران جا بیفتد که داوری در همه جای دنیا اشتباه دارد که جزو بازی است و باید همه تلاش کنند که اشتباهات داوری کمتر و کمتر شود.
رئیس کمیته داوران با اشاره به اینکه در هیچ کجای دنیا بازیکن خاطی که با داور درگیر شده، فحاشی کرده و مقابل دوربین ها و چشم های تماشاگران و ناظران بازی عمل زشتی در قبال داور مرتکب شده است به کمیته انضباطی احضار نمی کنند، تصریح کرد: گزارش ناظر بازی و داور حجت است و رای کمیته انضباطی براساس آن صادر می شود و حضور بازیکن در کمیته انضباطی هیچ توجیهی ندارد زیرا آن وقت گزارش ناظر و داور بی ارزش جلوه داده می شود و بازیکن می تواند بی جهت می تواند از خودش دفاع کند. امیدوارم فدراسیون محکم تر با کسانی که به داوران توهین می کند برخورد کند و بازیکنی که به داور فحاشی می کند به جای یک جلسه براساس آئین نامه انضباطی بیشتر از یک جلسه و حتی تا ۳ ماه است محروم شود. عنایت در پایان گفت: کمیته داوران رسالت خود را برگزاری کلاس های آموزشی و ارتقاء سطح داوری کشور می داند و تلاش می کند که اشتباهات داوران کمتر شود. ضمن اینکه کمیته داوران یک کمیته مستقل است و هیچ وقت تیم ها حق اعتراض به انتخاب کمیته داوران و تعیین تکلیف کردن در غالب انتخاب داور ندارد.

اشتراک گذاری
Share 'عنایت: فدراسیون با هتاکان به داوری قاطع تر برخورد کند' on Balatarin Share 'عنایت: فدراسیون با هتاکان به داوری قاطع تر برخورد کند' on Delicious Share 'عنایت: فدراسیون با هتاکان به داوری قاطع تر برخورد کند' on Diigo Share 'عنایت: فدراسیون با هتاکان به داوری قاطع تر برخورد کند' on Facebook Share 'عنایت: فدراسیون با هتاکان به داوری قاطع تر برخورد کند' on FriendFeed Share 'عنایت: فدراسیون با هتاکان به داوری قاطع تر برخورد کند' on Google Buzz Share 'عنایت: فدراسیون با هتاکان به داوری قاطع تر برخورد کند' on iGoogle Share 'عنایت: فدراسیون با هتاکان به داوری قاطع تر برخورد کند' on Live Messenger Share 'عنایت: فدراسیون با هتاکان به داوری قاطع تر برخورد کند' on Su.pr Share 'عنایت: فدراسیون با هتاکان به داوری قاطع تر برخورد کند' on Twitter Share 'عنایت: فدراسیون با هتاکان به داوری قاطع تر برخورد کند' on Yahoo! Messenger Share 'عنایت: فدراسیون با هتاکان به داوری قاطع تر برخورد کند' on Email تعداد مشاهده: 294 بازدید
اولین نظر برای این مطلب را بنویسید
نام و نام خانوادگی (لازم)

آدرس ایمیل (نمایش داده نمیشود) (لازم)
آدرس وبسایت :

متن و پیام شما :